onlinevaszonkep.hu

Miért érdemes vászonképet nyomtatni?

A vászonkép nyomtatás számtalan előnnyel jár, amiket te is kihasználhatsz. Lássuk, mik ezek...

Először is a vászonkép kiváló ajándék, hiszen egyedi, megismételhetetlen és különleges. Csak tőled és a kreativitásodtól függ, hogy mi kerül rá, és ha jól ismered a megajándékozottat, akkor garantáltan örömet fogsz okozni vele. A második előnye, hogy bármilyen nagy felbontású fotót kinyomtatunk Neked az általad választott méretben, amit aztán tartós vakrámára feszítünk, hogy sokáig az otthonod dísze lehessen. További előny, hogy bármilyen lakásba illik, hiszen a rá nyomtatott fotót a saját stílusod szerint választhatod ki, emellett textúrát is ad a falnak, ami így – a fény-árnyék hatásnak köszönhetően – sokkal izgalmasabb látványt nyújt, mintha csak egy posztert tettél volna fel rá. A vászonkép nyomtatása ráadásul rövid időn belül elkészül, és a rendelés leadása is csak perceket vesz igénybe! Válaszd Te is a vászonkép nyomtatást akár ajándékba, akár magadnak! Kérdésed lenne? Vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Vásárlóink visszajelzései

"Köszönöm szépen a gyors, pontos és minőségi munkájukat. Tökéletesen megvagyok elégedve. 
Legközelebb is Önöket választom! :)"

"Köszönetemet szeretném kifejezni a gyors és korrekt ügyintézésért. Nem pusztán egy könnyen kezelhető online felületet biztosítanak, hanem profi gyorsasággal küldték el az elkészült terméket!"

"A mai napon kézhez kaptam a képeket. Elégedetten vettem kezembe. Mind a gyorsasággal, mind a minőséggel nagyon elégedett vagyok. Örülök, hogy Önök mellett döntöttem!"

Elérhetőségek

Email: info@onlinevaszonkep.hu
Telefon: +36 20 355 5280
Telefon: +36 30 382 9863 
Impresszum

Cím

SHOPLAND Hungary Bt.
H-9172 Győrzámoly 
Rákóczi út 37/a
Adószám: 21802955-2-08