onlinevaszonkep.hu

A többrészes vászonképekről

Az utóbbi időszakban óriási népszerűségnek örvendenek a többrészes vászonképek: szívesen tesszük őket otthonunk, vagy munkahelyünk falára is, hiszen nagyon egyedi dekorációi lesznek a helyiségnek. Egy hagyományos faliképnél sokkal látványosabbak, minden tekintetet magukra vonzanak.

A többrészes vászonképekkel könnyen hangsúlyossá tehetünk, kiemelhetünk a képből egy-egy részt. További előnyük, hogy akár több méter hosszúak is lehetnek, így akár a szoba teljes hosszában is a fal díszévé válhatnak. Ez egy hagyományos faliképpel nem, vagy csak körülményesen oldható meg.

A többrészes vászonkép ideális választás akár ajándékként is, névnapra, születésnapra, vagy bármilyen évfordulóra megállja a helyét. Ajánljuk nappaliba, hálószobába, gyerekszobába, sőt, a konyhába is!

Szeretné többrészes vászonképpel díszíteni otthonát? Rendelje meg egyszerűen honlapunkon, vagy ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken! Készséggel állunk rendelkezésére!

Vásárlóink visszajelzései

"Köszönöm szépen a gyors, pontos és minőségi munkájukat. Tökéletesen megvagyok elégedve. 
Legközelebb is Önöket választom! :)"

"Köszönetemet szeretném kifejezni a gyors és korrekt ügyintézésért. Nem pusztán egy könnyen kezelhető online felületet biztosítanak, hanem profi gyorsasággal küldték el az elkészült terméket!"

"A mai napon kézhez kaptam a képeket. Elégedetten vettem kezembe. Mind a gyorsasággal, mind a minőséggel nagyon elégedett vagyok. Örülök, hogy Önök mellett döntöttem!"

Elérhetőségek

Email: info@onlinevaszonkep.hu
Telefon: +36 20 355 5280
Telefon: +36 30 382 9863 
Impresszum

Cím

SHOPLAND Hungary Bt.
H-9172 Győrzámoly 
Rákóczi út 37/a
Adószám: 21802955-2-08