egyedivaszonkep.hu

Ilyen biztosan nincs másnak a falán: egyedi vászonkép

A boltok kínálatában rengeteg igazán szép faldekoráció kapható. Dekoratívak, sokfélék, látványosak. Van, akinek ez elég, de van, aki a kommersz tömegáru helyett valami különlegesebbet szeretne a falra akasztani. Miért ne lehetne az egy egyedi vászonkép?

Keress minket bizalommal, amennyiben érdeklődsz szolgáltatásaink iránt, és ismerd meg közelebbről, hogy mi minden készülhet egy darab fehér vászonra! A modern nyomtatási eljárások és egy mutatós fotó párosításából csodás egyedi vászonképek készülhetnek.

Mindegyik vászonkép élénk színekkel, tartós anyagra készül, vakrámára, természetes hatású vászonra. A méret nem számít, hiszen minden megvalósítható a modern nyomtatók segítségével. A vászonkép lehet átlagos falikép méretű, de akár impozáns, figyelemfelkeltő nagyságú is.

Ha egyedi vászonképben gondolkodsz, ne hagyd ki ajánlatunkat, keress minket bátran elérhetőségeink valamelyikén! Tudj meg többet és rendelj egyedi vászonképet akár ajándékba is!

Vásárlóink visszajelzései

"Köszönöm szépen a gyors, pontos és minőségi munkájukat. Tökéletesen megvagyok elégedve. 
Legközelebb is Önöket választom! :)"

"Köszönetemet szeretném kifejezni a gyors és korrekt ügyintézésért. Nem pusztán egy könnyen kezelhető online felületet biztosítanak, hanem profi gyorsasággal küldték el az elkészült terméket!"

"A mai napon kézhez kaptam a képeket. Elégedetten vettem kezembe. Mind a gyorsasággal, mind a minőséggel nagyon elégedett vagyok. Örülök, hogy Önök mellett döntöttem!"

Elérhetőségek

Email: info@onlinevaszonkep.hu
Telefon: +36 20 355 5280
Telefon: +36 30 382 9863 
Impresszum

Cím

SHOPLAND Hungary Bt.
H-9172 Győrzámoly 
Rákóczi út 37/a
Adószám: 21802955-2-08